Forside

Se også den nye side her med masser af video og fotos https://sites.google.com/view/blueholgerd/start

Jan spiller med et hold af kompetente musikere: Thomas Eriksen: trommer-spiller bl a i Banda Nuevo og Klezmer bandet, Preben Duedal: Guitar - tidligere leder af Ærø højskole og livslang tilknytning til musiklivet i Svendborg. Radi Nikitins :Caron og percussion - ung mand fra Letland og ny men hurtigt faldet til på Sydfyn. 
Med den nye CD ”Galaxe Magazinet” sigter vi mod at tage ud i Rummet - på en fusion af Space Electronica og Roots med danske tekster.

Livet på Jorden er blevet alt for kompliceret med Big Brother overvågning og Fake News. Vi rejser væk og starter forfra. Ja, hvad fa’en, går den så går den.
Dette projekt, som er et samarbejde ml. unge og ja, gamle musikere,
har på den måde fat i tidens tendenser men også rødderne og genkendeligheden. Det er vigtigt med sådanne projekter - også her i udkants-danmark bl.a. til at styrke troen på kulturens betydning.
Hør et af råmixene her.


"En god koncert-oplevelse hvor man kan vippe med tæerne og synge med på de danske tekster" 
Repertoiret er sange med danske tekster, af Jan Schønemann. De handler bl.a. om  opvæksten og ungdommens oplevelser i DSB-byen Nyborg.
Om togene og om statsfængslet.
Man får også nogle sjove anekdoter om spejderture og kærester, der tager væk med spøgelsesagtige tog, og om de første musikoplevelser.

Den eventyrlige amerikanske saxofonist Guy Moscoso er kommet med.
Her ser i os på Cafe Aroma.


Vi udgav vores 4. CD: Live optagelse af ”Blue Holger D” 2 august 2014.

CD’en "I Live på Ollerup Efterskole" er optaget på Ollerup Efterskole d. 10 maj 2014. CD’en varer 55 minutter og består af 11 numre, overvejende med  tekster, skrevet af Jan. De medvirkende er Per Vincent på tr, Ole Dorf på bas og Michael Raunholst, keys samt et publikums-kor af efterskole elever.


2015: Vi spiller bl.a. på:
Troubaduren i Sorø
Skarø festivalen
Cafe Aroma
Bølgen SvendborgVi har bl.a. spillet: (se mere under Arkiv)

25 juli 2014 kl. 14.00 Torvet Svendborg
11 juli 2014 kl. 15 Skarø Festival
25 okt. 2013 kl. 19.30 på Ollerup Efterskole - feat. Kenn Lending
26 okt. 2013 kl. 23.00 i Borgerforeningen, Svendborg

Forside på CDen: "Sort og Fuld af skår"