Forside > Arkiv
Blue Holger D

Arkiv


Vi udgav Live optagelse af ”Blue Holger D” 2 august 2014.
CD’en "I Live på Ollerup Efterskole" er optaget på Ollerup Efterskole d. 10 maj.

CD’en varer 55 minutter og består af 11 numre, overvejende med  tekster, skrevet af Jan. De medvirkende er Per Vincent på tr, Ole Dorf på bas og Michael Raunholst, keys.


Blues'n Roots festival, Borgerforeningen 2012:

BluesJam 2012 Dexter i Odense 12/3 2012:

 
13 Tjekpoints til succesfuld date: Se mere her under Video
 
Danske blues-sange med Jan Schønemann.

Video: Drømmepige med digt/ Lovergirl with poem.

 

 

Jan får "Levende musikpris 2010" tildelt, fra DMF-Svendborg.
Den uddeles hvert andet år. 

Foto: Niels Jørgen Pedersen.

Se Video-indbydelsen her:
Jan brugte de mange gode penge til at hyre sine medspillere til at optræde med sig på "Spil Dansk Dagen" d. 28 oktober kl. 20 i Svendborgs nye Borgerforening.

Se artikel af Iben Friis her i Fyns Amts Avis tirsdag d. 20/7 2010.

Ved samme lejlighed udkom det nye album "På vej hjem igen". 
Bemærk: CD coveret er "forklædt" som en Post-pakke.


Det var den første af tre dage med "Musik-Event 2010" - se mere her.


Er du ”sort og fuld af skår” skulle du måske dukke op på “Harmonien”, Møllergade 36 i Svendborg torsdag d.11.oktober kl.20, hvor Jan Schønemann og Blue Holger D. har release på Jans nye CD ”Sort og fuld af skår” 
- endnu én CD i rækken af Jans finurlige danske fortolkninger af blues-klassikere som Eric Claptons ”Broken Down”, der i Jans oversættelse hedder “Er ude af drift”, eller f.eks.  “I’ll play the blues for you”, der selvfølgelig har fået titlen “En blues til dig”. 

For Jan Schønemann er gendigtningerne af gamle blues-numre et hjerteanliggende, der  igennem flere år har udviklet sig til at blive et mere og mere spektakulært projekt. For Blues-politiet er det selvfølgelig tabu at røre ved “de hellige tekster”, men som Jan selv siger, så giver det numrene en friskhed og lader de enkle og ligefremme tekster få en ny platform at stå på. 
Sammen med Henning Kaa på sydende bluesguitar, Claus Trohl på klagende mundharmonika og Per Vincent på solide herretrommer præsenterer Jan, der i denne sammenhæng spiller bas, sin nye CD "Sort og fuld af skår". Kom endelig indenfor  på Harmonien torsdag d.11.oktober kl.20 og oplev bluesmusikken på en anderledes måde. Der er gratis adgang og naturligvis mulighed for at hænge over en øl og være melankolsk - det er jo blues!

Faktaboks:
Om Jan Schønemann.
Jan har været en del af det fynske musikmiljø, siden han var tolv. Han har spillet i et utal af kombinationer og genrer lige fra veloplagt dansemusik, over sydstats-zydaco til kirkekoncerter. Han har også et solidt bagkatalog som komponist af musik til teatre og videoproduktion. Siden 1997 har han ved siden af sit aktive musikerliv været fast ansat musiklærer på Ollerup Musikefterskole, Sang og Musik, hvor mange hundrede elever har nydt godt af hans undervisning. I 2010 fik han tildelt “Levende Musikpris”  af sine musikerkollegaer fra DMF Svendborg. Derudover er han den stolte bærer af et af Svendborgs flotteste fuldskæg på ca. 50 cm fra overskæg til skægspids. 

Om “Sort og fuld af skår”:
CD’ en er produceret af Jan Schønemann, og indeholder 11 numre, der alle er traditionelle bluesnumre med dansk tekst. Musikken er indspillet af Jan Schønemann, vokal og bas, Henning Kaae, guitar, Claus Trohl, mundharpe, Per Vincent, trommer.

Change Language here:en

Login
< TOP >
Kvalificerede musikere s'ges, søg og find et band, musiker, Guitarist...